Innehållet på den här sajten är skapad av hundmänniskor, för hundmänniskor. Men som vi nämner i stycket om oss är vi som driver hundmänniska.se inga hundexperter. Syftet med vår sajt är att skapa relevant innehåll av hög kvalitet för att underlätta för dig som hundägare.

Vårt innehåll tillhandahålls endast i informationssyfte och ska inte användas för att diagnostisera eller behandla en hund som behöver vård av veterinär.

Vi gör vårt bästa för att löpande hålla våra artiklar uppdaterade och säkerställa att innehållet är korrekt. Om du skulle upptäcka felaktig eller gammal information på sajten får du gärna kontakta oss så att vi kan göra ändringar. Med detta sagt frånsäger vi oss allt ansvar för eventuella felaktigheter på sajten.

Om du väljer att köpa någon av produkterna som rekommenderas på sajten är det ditt ansvar att ta del av den information som tillverkaren av respektive produkt tillhandahåller. Vi frånsäger oss allt ansvar för köp av produkt baserat på vårt innehåll.

Är du missnöjd med en produkt vi rekommenderar? Då är du välkommen att höra av dig till oss, vi tar gärna del av din feedback. Men vi kommer inte att ta ansvar för ditt produktval och köp.

Innehållet på hundmänniska.se:

  • Tillhandahålls endast i informationssyfte
  • Har inte för avsikt att ersätta veterinärvård eller rådgivning från professionella hundexperter. Kontakta alltid veterinär om du är orolig för din hunds hälsa.