hundkamera

En övervakningskamera till hund inomhus kan vara en användbar investering för hundägare som vill hålla koll på hundens beteende när de inte är hemma. Idag finns det hundkameror som inte bara övervakar hunden hemma utan också gör det möjligt att prata med den på distans. I den här guiden hittar du testvinnarna av bästa hundkamera med högtalare 2023!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Vetzoo. Tack vare annonssamarbeten kan vi fortsätta skriva artiklar som är gratis för dig att läsa.

bästsäljare

PetCube Bites 2 Lite Hundkamera 

Hundkamera med mikrofon, högtalare och godisutlösare.

budget

PetCube Cam Hundkamera

hundkamera

Budgetvänlig hundkamera med mikrofon och högtalare.

3 anledningar att ha en hundkamera hemma

1. Säkerhet

Är du orolig för att lämna hunden ensam hemma? En hundkamera kan öka säkerheten i hemmet och är en bra investering om du har en hund som hittar på bus när du inte är hemma.

Om din hund har ett oönskat beteende som du vill förändra kan du använda hundkamerans högtalare för att tillrättavisa den. Det kan vara till stor hjälp om din hund till exempel börjar skälla när du inte är hemma och du vill säga till den att sluta.

2. Underhållning

Du kan också använda hundkameran för att underhålla och träna hunden medan du är borta. Många hundägare tycker det är mysigt att kunna prata med hunden på distans och göra den glad när den ser ut att vara uttråkad. Du kan testa att ge hunden olika kommandon genom högtalaren och se hur den reagerar. Idag finns det även hundkameror som gör det möjligt att kasta godis till hunden.

Du kan läsa mer om just Petcube Bites Treat Camera längre ner.

3. Hälsa

Det är fördelaktigt att ha en hundkamera om du har en äldre eller sjuk hund för att övervaka att hälsan inte försämras. Genom att ha en kamera på hunden kan du till exempel snabbt se om den äter och dricker tillräckligt under dagen. Du kan också lägga märke till om hunden visar några tecken på sjukdom eller smärta.

Bästa hundkameran med högtalare 2023: övervaka och prata med hunden på distans

bästsäljare

PetCube Bites 2 Lite Hundkamera 

PetCube Bites 2 Lite är utrustad med mikrofon och högtalare så att du kan prata med hunden på distans.

Hundkameran har också en omtyckt godisutlösare som kastar ut godis till hunden på kommando. Du följer enkelt hundens aktivitet via en app direkt i mobilen.

Övervakningskameran till hund har 160° synvinkel, 1080p HD-upplösning och 8x zoom. Den är utrustad med mörkerseende som gör det möjligt att bevaka hunden även på natten. Hundkameran kommer med ett års garanti. 

Om du väljer att skapa ett abonnemang hos PetCube kan du få tillgång till extrafunktioner som till exempel AI-genererade notifikationer när hundens beteende förändras och automatiserade inspelningar som aktiveras när hunden rör på sig. Du kan även dela videoklipp från hundens dag med andra som är intresserade av vad den har för sig.

3 snabba om PetCube Bites 2 Lite:

  • Godisutlösare som kastar ut godis till hunden på kommando
  • Övervakningskamera till hund med 160° synvinkel
  • Tillgång till extrafunktioner som AI-genererade notifikationer, automatiserade inspelningar och delning av videoklipp av hunden

budget

PetCube Cam Hundkamera

PetCube Cam är ett bra budgetalternativ för dig som letar efter en hundkamera som låter dig kommunicera med hunden på distans.

Den har mikrofon och högtalare som gör det möjligt att prata med hunden när du inte är hemma. Hundkameran har en synvinkel på 110°, 1080p HD-upplösning och 8x zoom. 

Om du skapar ett abonnemang hos PetCube kan du få tillgång till extrafunktioner, till exempel inspelningar som aktiveras av hundens rörelse, delning av videoklipp och notifikationer när hunden är på gång att hitta på bus. Övervakningskameran till hund kommer med ett års garanti. 

3 snabba om PetCube Cam:

  • Budgetvänligt pris
  • Övervakningskamera till hund med 110° synvinkel
  • Med abonnemang hos Petcube finns tillgång till extrafunktioner som automatiserade inspelningar vid rörelse, delning av videoklipp och notifikationer när hundens beteende ändras