Hundmat online

Det finns mycket bra hundmat online, men hur vet man vilken man ska välja? Här har vi sammanställt en lista över leverantörer som vi tycker gör ett bra jobb när det kommer till hundmat. Om du letar efter högkvalitativ hundmat utan onödiga tillsatser har du hamnat helt rätt!

Inlägget är reklam för VetZoo och innehåller annonslänkar. Tack vare annonssamarbeten kan vi fortsätta skriva artiklar som är gratis för dig att läsa.

Hur hittar man bra hundmat online?

Idag finns det en hel djungel av hundmat online. Hur vet man om man ska välja torrfoder, våtfoder eller färskfoder? Frystorkat, rått eller kanske ugnsbakat? Valpfoder eller foder för fullvuxna hundar? Det är nästan omöjligt att sätta sig in i allt. Men vi har gjort ett försök.

Nedan har vi knåpat ihop en lista med hundmatsleverantörer som vi gillar. Samtliga leverantörer fokuserar på naturliga råvaror och undviker onödiga tillsatser. De är transparenta med innehållet i sina produkter och väljer ingredienser med omsorg, vilket vi tycker är viktigt.

Här finns hundmat för alla hundar, vare sig det är färskfoder, torrfoder eller våtfoder som gäller. Vi hoppas att du och din hund hittar något som passar just er.

Jämför hundmat, se priser och klicka hem direkt


VOM og hundemat driver sin produktion av hundmat från en gård i norska Trøgstad. De producerar färskfoder baserat på animaliska produkter som lax, nötlever, lamm och gris. Hundmaten har inga tillsatser i form av arom- eller färgämnen och innehåller inga konserveringsmedel. 


MUSH producerar färskfoder baserat på kött, organ, ben, grönsaker och olja. Helt utan tillsatser, spannmål eller konserveringsämnen. Hundmaten produceras i egna fabriker i Finland och Sverige. 

Hundmat online


Ingredienserna i Magnussons hundmat kommer uteslutande från svenska, naturliga råvaror. Produkterna består bland annat av kött, ägg inälvsmat och grönsaker. Här kan du köpa ugnsbakad hundmat i form av torrfoder och våtfoder, med eller utan spannmål.

Hundmat online


Bozita är ett företag från Vårgårda som producerat hund- och kattmat sedan 1903. De använder sig av naturliga ingredienser från svenska gårdar och undviker onödiga tillsatser. Här kan du köpa torrfoder och våtfoder, med eller utan spannmål. Bozita har dessutom smakgaranti och ger dig pengarna tillbaka om din hund inte blir gillar maten.Relaterade artiklar